Prevleke za sedežne garniture iz elastana

Pokličite 05 734 22 04  / 

Izdelujemo jih po meri za skoraj vse tipe in oblike sedežnih garnitur.

Prevleke so izdelane iz kvalitetnega elastiziranega blaga, ki je raztegljivo v obe smeri in lepo oprijemljivo. Zato se lepo prilega sedežnim garnituram. Blago ima posebno anti-piling obdelavo ki preprečuje kepanje blaga. Prevleke se lahko enostavno strojno perejo na 40 stopinj. Prevleke iz elastana prekrijejo celotno površino sedežne garniture. Na voljo je v širokem spektru barvnih odtenkov. V standardnih izvedbah enoseda, dvoseda, troseda in določenih kotnih garnitur imamo prevleke v določenih barvah tudi že v naprej pripravljene in na zalogi. 

Prevleke je možno izdelati tudi za določene sedežne garniture iz usnja oz. gladkih materialov v primeru da je osnova sedežne garniture precej trda, da lahko potem s pomočjo posebnih pritrdilnih trakov samo prevleko tudi pritrdimo na sedežno garnituro. 

ZARADI VELIKEGA ŠTEVILA RAZLIČNIH MODELOV SEDEŽNIH GARNITUR PRI POVPRAŠEVANJU O SEDEŽNIH PREVLEKAH PROSIMO PRIPNITE SLIKO VAŠE GARNITURE, KER VAM BOMO LE TAKO LAHKO ODGOVORILI Z USTREZNO PONUDBO !!!

Galerija

Barvna paleta blaga - ELASTAN
Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /