Dvoranske zavese

Pokličite 05 734 22 04  / 

Tudi v segmentu izdelave dvoranskih in oderskih zaves imamo že zelo veliko referenc kot se to lahko vidi tudi iz naših predstavljenih slik.

 

Izdelujemo vse vrste dvoranskih zaves tudi zelo velikih formatov in iz različnih tipov blaga. Za take namene največkrat uporabljamo posebna blaga, ki imajo zatemnilno funkcijo ter posebne obdelave za negorljivost blaga in so strukture za večjo absorbcijo zvoka. Za vse dvoranske zavese lahko izdelamo tudi karnisne sisteme bodisi na ročni ali motorni pomik zaves. V lastni režiji opravljamo tudi vse montaže karnis in zaves. 

Galerija

Stranske odrske zavese z možnostjo pomika
Kombinacija black out in žametnih zaves
Žametne grajske zavese
Posebne negorljive zavese z boljšo absorbcijo zvoka
Žametne zavese - detajli
Kompletna postavitev odrskih zaves
Zatemnitvene zavese - Backout
Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /