Karnise in ostalo

Pokličite 05 734 22 04  / 

V ponudbi imamo tudi pester izbor različnih tipov karnisnih, ki pa se razlikujejo glede na obliko, vrsto materiala, barvo, mesto pritrditve in namen rabe.

Med možnimi izbirami karnis vam lahko ponudimo:

ALUMINIJASTE KLASIČNE TIRNICE ZA NABRANE ZAVESE

Enotirne, dvotirne oz. trotirne karnise iz aluminija v beli barvi in v več različnih tipih in oblikah. Enotirne tračnice se lahko tudi krivijo po meri. Tirnice imajo lahko ralične načine pritrditve same karnise. Vse te karnise izdelamo po meri in naročilu v naši lastni delavnici. 

POSEBNE ALUMINIJASTE KARNISE ZA PANELNE ZAVESE

Od 2-5 tirne aluminij karnise, ki jih pripravljamo točno na mero za poljubno število panelnih zaves. Te karnise so namenjene prav za panelne zavese, ker imajo možnost izbire toliko kanalov kot je panlenih zaves in s tem zagotavljajo to prednost, da se z izbiro takih karnis potem panelne zavese lepo enostavno pomikajo in spravljajo druga za drugo. Pomik samih panel pa lahko pripravimo na pomik na vrvico ali pa s pomično palico. 

KARNISNE LESENE MASKE Z VGRAJENIMI TRAČNICAMI ALI BREZ

Na voljo je veliko različnih modelov karnisnih mask in sicer vse od starinskih različno oblikovanih mask pa vse do modernih oblik karnisnih mask. Uporabljamo jih lahko pri vmestitvi vseh vrst zaves. Na voljo so lahko z vgrajenimi tirnicami za klasične nabrane zavese, lahko pa se pripravijo tudi za vgranjo panelnih ali gubanih rolo sistemov.

Galerija

Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /