RAVNE RJUHE

Pokličite 05 734 22 04  / 

RAVNE RJUHE

Ravne rjuhe tudi serijsko pripravljamo v veliko različnih dimenzijah. Višina rjuh je standardno vedno prirpavljena na 290 cm medtem ko lahko v ponudbi izbirate med poljubnimi širinami rjuh in sicer glede na samo dimenzijo postelje za katero potrebujete ravne rjuhe. Uporabljajo se lahko bodisi kot zgornje ravne rjuhe ali pa tudi kot spodnje rjuhe namesto jogi napenjalnih rjuh. Rjuhe lahko pripravimo v različnih enobarvnih odtenkih ki so predstavljeni na naši barvni paleti ali pa tudi v pisanih motivih posteljnine, ki pa so predstavljeni v rubriki Posteljnina - Prevleke za odeje.  

Dimenzije

160 x 290 cm

180 x 290 cm

200 x 290 cm

220 x 290 cm

250 x 290 cm 

ali po meri - brez doplačila na ceno rjuh iz serijske izdelave !!!

Možne barve

ENOBARVNA PALETA BLAGA - LETNI BOMBAŽ
Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /