Posteljnina - prevleke za odeje in vzglavnike

Pokličite 05 734 22 04  / 

Za izdelavo posteljnine lastne blagovne znamke imamo vzpostavljeno svoje šiviljstvo, kjer vam lahko pripravimo posteljnine vseh vrst in dimenzij. 

Prevleke za odeje oz. kapne imamo na voljo v štirih vrstah tkanin in sicer v 100% letnem bombažnem platnu, 100% zimskem toplejšem bombažnem platnu - Flaneli, posebno obdelanem brušenem bombažnem platnu - Saten in nagubanem bombažnem platnu - krep/zmečkanini. Za zapiranje posteljnine uporabljamo za letni bombaž in flanela toplejši bombaž clip-clap pvc gumbe medtem ko posteljnino iz saten bombaža in zmečkanine pripravljamo z zapiranjem na zadrgo. 

V serijski proizvodnji izdelujemo posteljnino iz letnega bombaža in toplejšega flanela bombaža, medtem ko posteljnino iz saten brušenega bombaža in krep zmečkanine izdelujemo le po naročilu. 

V standardnem kompletu s prevleko za odejo so prevleke za vzglavnike dimenzij 60x80 cm. Lahko pa vam komplet pripravimo tudi s prevlekami za vzglavnike drugih dimenzij. V kolikor bi poleg prevleke potrebovali še jogi rjuho za vzmetnico, vam le to lahko pripravimo v enakem motivu oz. enobarvno usklajeno z motivom izbrane posteljnine. 

 

Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /