Nabrane zavese

Pokličite 05 734 22 04  / 

So zavese, ki jih poznamo že od samega začetka njihove izdelave, toda z novimi metodami in materiali lahko naredimo izdelek, ki bo usklajen z vsakršnim tudi modernejšim prostorom.

Med možne stile izdelav nabranih zaves pa sodijo.

  • Zavese nabrane z uporabo različnih nabornih trakov, s katerim dosežemo različne oblike in količine nabora zaves. Take zavese se potem lahko pri postavitvi kombinirajo z uporabo klasičnih aluminijastih tirov z dekorativno masko ali brez ali pa tudi z možnostjo izbire karnisnih dekorativnih palic, katerih pa je sedaj na voljo v veliko možnih izgledih. Več o možnih izbir karnis pa pod rubriko KARNISE.
  • Zavese nabrane neposredno na dekorativni karnisni palici. Nameščene so na t.i. naramnice, ki pa jih lahko namestimo nad samo zaveso in je potem tako lepo vidna tudi sama karnisna palica. Lahko pa naramnice naredimo tudi za samim naborom zavese in se potem palico ta vstavi za zaveso in s tem palica ni več vidna. 
  • Zelo priljubljene so tudi zavese z rinki oz. neti. Slednje se vstavi v zgornji del roba zavese in skoznje natakne dekorativno karnisno palico. Rinki oz. neti so dobavljivi v različnih barvnih odtenkih in se tako običajno kombinirajo z barvo same karnisne dekorative palice. 
  • Med zadnje novosti pri izdelavah nabranih zaves pa sodijo zavese nabrane na t.i. nabor na val. Zavese imajo tako poseben nabor zaradi uporabe posebnih drsnikov, ki so med seboj povezani in tako potem, ko se zavese postavi na karniso sama zavesa naredi posebno obliko od samega vrha zavese pa vse do tal. Take vrste zaves je potem možno pri postavitvi kombinirati ali s posebnimi aluminijastimi tračnicami ali pa tudi z dekorativnimi karnisnimi palicami. 

Galerija

Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /