Okenske zavese

Pokličite 05 734 22 04  / 

So zelo popularne zavese, predvsem zaradi njihove enostavne in praktične uporabe. Prednost je, da omogočajo odpiranje oken oz. vrat neglede na to ali so zavese dvignjene ali spuščene. Stilo so primerne za klasične kot tudi modernejše prostore.

Nameščene so neposredno na okenski ali vratni okvir. Pritrdimo jih lahko na karniso z dvižnim sistemom, kar omogoča preprosto dvigovanje in spuščanje zavese na želeno višino. Na karniso so pritrjene z ježkom in vrvico, zaradi česar so enostavno snemljive. Na okenski okvir jih lahko namestimo tudi brez dvižnga sistema, in sicer z navadnimi vitražnimi palčkami ali fixo-vzmetnimi palčkami, pri katerih ni potrebno vijačenje na okno.

Na dnu zavese je zaključna maska, izdelana v različnih oblikah (ravno, valovi, kape, trikotniki...). V zaključno masko je vstavljena utež, kar zagotavlja, da je zavesa lepo naravnana.

Galerija

Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /