Izdelava zaves in karnis po meri

Pokličite 05 734 22 04  / 

Pri izbiri zaves poznamo veliko različnih stilov izdelav zaves in se tako lahko oblikovno in stilno lepo približamo ostali opremi prostora in tako skupaj z zavesami naredimo prostor prijetnejši za bivanje in popolnejši na pogled. 

Prvotno obstajata dva različna glavna stila izgleda samih zaves in sicer ravne zavese med katerimi sodijo panelne in gubane rolo zavese in med klasičnimi nabranimi zavesami, kjer pa seveda poznamo zelo veliko različnih možnosti naborov zaves. V nadaljevanju pa vam predstavljamo možne načine izdelav zaves.

Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /