Dvižne zavese - gubani rolo

Pokličite 05 734 22 04  / 

So modernejša, zelo priljubljena oblika zaves, primerna za vse vrste prostorov, zelo pogosto uporabljena tudi v kombinaciji s panelnimi zavesami.

Gubani roloji so lahko nameščeni na strop ali steno in prekrivajo celotno okensko površino. Primerni so tako za manjša kot tudi večja okna, v slednjem primeru uporabimo zanje močnejši dvižni sistem.

So zelo enostavni  za uporabo. Na želeno višino jih lahko dvignemo in spustimo potekom komandne vrvice ali verižice. Na karniso so pritrjeni z ježkom zaradi česar jih tako lahko preprosto snamemo iz samega sistema. Sistemi, ki jih uporavljamo za izdelavo gubanih rolo zaves so zadnje generacije in imajo t.i. hitro snemljivo funkcijo zavese. 

Na dnu gubanega roloja je zaključna maska, ki je lahko izdelana v različnih oblikah (ravno, valovi, kape, trikotniki...). V zaključno masko je vstavljena vtež, kar zagotavlja, da zavesa lepo ravno pade. 

Lahko pa gubane rolo zavese pripravimo tudi na vitražni okenski ali vratni način zaves. Take gubane rolo zavese pridejo nameščene na sam okvir okna ali vrat z možnostjo montaže z vijačenjem nosilcev v samo krilo ali pa tudi brez vijačenja s pomočjo uporabe posebnih nosilcev. Take vrste zaves so zelo praktične za uporabo, ker imajo možnost dviga in so tudi zelo enostavne in elegantne. Ker so pritrjene na krila oken in vrat so tako zelo primerna za manjše prostore, ker tudi vizualna ne zmanjšajo samega prostora. 

Galerija

Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /