You are here

Prevleke za odeje oz. kapne imamo na voljo v štirih vrstah tkanin, v 100% letnem bombažnem platnu, 100% zimskem bombažnem platnu - flaneli, posebno obdelanem brušenem bombažnem platnu - saten in nagubanem bombažnem platnu - zmečkanini oz. krepu. Zapirajo se s pomočjo clip - clap gumbov, lahko pa vam jih izdelamo odprte s podaljškom, ki se pri vznožju zatakne pod vzmetnico, kar zagotavlja stabilnost same prevleke ali z zadrgo.

V serijski proizvodnji izdelujemo prevleke za odeje dimenzij: 135x200, 160x240, 200x200, 220x200, 240x220, 260x200, 260x250 cm. Ostale dimenzije prevlek vam na vašo željo sešijemo lahko tudi po meri. Cena za izdelavo prevlek po meri je brez doplačila in je enaka prvi večji standardni dimenziji od želene.

V kompletu s prevleko za odejo so prevleke za vzglavnike dimenzij 60x80 cm. Lahko pa vam komplet pripravimo tudi s prevlekami za vzglavnike drugih dimenzij. V kolikor bi poleg prevleke potrebovali še jogi rjuho za vzmetnico, vam le to lahko pripravimo v enakem motivu oz. enobarvno, ki se poda zraven.

Pri motivih kot so, NEW YORK, PARIS, LONDON, SMILE, ALL STAR IN DOC, kjer je na prevlekah za vzglavnik slika, so take prevleke razpoložljive le v dimenziji 50x80 cm. Za ostale dimenzije lahko pripravimo prevleko za vzglavnik enako motivu prevleke za odejo. 

POD VSAKO SLIKO JE ZAPISANO IME MOTIVA TER V KAKŠNIH BARVAH  IN TUDI VRSTI BLAGA JE NA ZALOGI. NISO VSI MOTIVI RAZPOLOŽLJIVI V VSEH VRSTAH BLAGA !!!

 

 

Nekaj primerov iz naše ponudbe: