You are here

PREDSTAVITEV

Z našo dejavnostjo se ukvarjamo že vrsto let. Prvotno je naš prodajni program obsegal posteljnino iz uvoza, ki smo ga kasneje zarširili na celotno področje hišnega tekstila. Zaradi vedno večjih zahtev in želj naših strank, smo leta 2013 vpeljali lastno šiviljstvo, tako da se danes lahko pohvalimo z LASTNO PROIZVODNJO posteljnine, zaves, karnis in ostalih tekstilnih izdelkov za dom. Posteljnino imamo že serijsko pripravljeno za vse velikosti postelj, v kolikor pa stranka želi izven serijsko dimenzijo ali posebno obliko, jo pripravimo po meri. Z zunanjim proizvajalcem smo razvili tudi svojo linijo prešitih odej, ki jih izdelujemo v veliko dimenzijah in motivih.  Zavese in karnise pripravimo po meri, glede na želje in zahteve strank, in sicer od klasičnih do najmodernejših izvedb. Na voljo imamo široko paleto blaga, iz katerega lahko izdelamo zavese in ostalo dekorativo za vse vrste prostorov. Za idelavo naših izdelkov uporabljamo le pvovrstne materijale, saj nam je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

Naš kolektiv je mlad in strokovno podkovan, skupaj izražamo različna mnenja, ki jih med seboj usklajujemo in tako zadovoljimo potrebe kupcev vseh starostnih skupin. Druži nas veselje do oblikovanja, iskanja vedno novih idej in kombinacij. S strankami skušamo ustvariti oseben odnos, prisluhnemo njihovim željam in zahtevam ter skupaj poiščemo zanje najboljšo rešitev. 

NAŠE ŽELJE

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »UŽIVAJTE V UDOBJU, KJER KOLI ŽE STE«.

RAZVOJ

Ker se, kot vemo, razvoj hišnega tekstila nenehno izpopolnjuje, mu skušamo slediti tudi mi. Strankam želimo nuditi nekaj več in vedno nekaj novega, zato se pogosto udeležujemo sejmov ter ostalih predstavitev novosti na področju tekstila. Sodelujemo izključno s poslovnimi partnerji, ki so v nenehnem razvoju ter iskanju novih rešitev in dizajnov. Naše želje po razvoju kakovosti so vedno večje, zato bomo tudi v prihodnje sledili tehnološkim novostim, barvnim in oblikovnim trendom in vso energijo vložili v iskanje novih idej.